Ga naar de inhoud
Misdaad

Vierde verdachte aangehouden in zaak-Mark Gillis

Mark Gillis Beeld © ANP

De politie heeft dinsdagochtend opnieuw een verdachte opgepakt voor de overval op realityster Mark Gillis, ruim een jaar geleden. Het gaat om een 53-jarige man uit Tilburg.

"Onderzoek gaat onverminderd door'"

De Tilburger werd thuis aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau voor een verhoor over zijn vermoedelijke betrokkenheid. Wat zijn mogelijke rol bij de brute overval is geweest wordt verder onderzocht, zegt een politiewoordvoerder. Eerder hield de politie een 39-jarige en een 22-jarige man uit Den Bosch aan en een 42-jarige verdachte uit Rosmalen. De jongste van deze verdachten is inmiddels op vrije voeten, maar is nog steeds verdachte. De andere twee zitten nog vast.

Verdachte
Lees ook:
Verdachte overval Mark Gillis: 'Ik zit onschuldig vast'

Mark, bekend van de realityserie Massa is Kassa over zijn familie, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet. Op basis van DNA-sporen kon de eerste verdachte worden aangehouden. De man uit Tilburg kwam in beeld tijdens een vervolgonderzoek. Het onderzoek gaat na de laatste aanhouding 'onverminderd door', zo meldt de politie.

Mark
Lees ook:
Mark Gillis bij rechtszaak overval: 'Ik had hem wel willen zien'
Bron: ANP/RTL Boulevard