Misdaad

Jaimie Vaes reageert voor het eerst op mishandeling Lil Kleine: 'Enorm veel liefdesverdriet'

02 maart 2022 19:21 Aangepast: 03 maart 2022 09:48
Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jamie Vaes (32) heeft voor het eerst van zich laten horen sinds de vermeende mishandeling door haar partner Lil Kleine (27). In een schriftelijke reactie aan 'De Telegraaf' laat de styliste woensdag weten dat ze 'enorm veel liefdesverdriet' heeft. Ook stelt ze dat er in de zaak 'geen winnaars, en alleen maar verliezers' zijn.

"Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker"

'Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltimemoeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken', stelt Jaimie. Met de verklaring reageerde zij op een gerucht dat dinsdag door een zogeheten juicechannel werd verspreid. Daarin werd gezegd dat de styliste haar partner Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, bewust in de val zou hebben gelokt en slechts uit zou zijn op geld.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

OM bevestigt dat Lil Kleine weer vastzit wegens vermeende mishandeling

'Dit zijn Jorik's daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers', sluit zij haar statement af.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lil Kleine aanwezig bij hoger beroep tegen vrijlating

Jorik werd dinsdag opnieuw vastgezet op verdenking van de mishandeling van zijn verloofde. Eerder werd hij vrijgelaten in afwachting van het onderzoek, maar daartegen ging het Openbaar Ministerie in beroep. Scholten werd twee weken geleden opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn verloofde Vaes. Hij zou haar hoofd daarbij tussen een autodeur hebben geklemd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore