Misdaad

Mogelijk gevangenisstraf voor vriend van Love Island-winnaar

20 april 2021 19:04
Beeld © Instagram @danidyerxx

Slecht nieuws voor 'Love Island UK'-ster Dani Dyer (24). Er hangt een gevangenisstraf boven het hoofd van haar vriend Sammy Kimmence, zo melden Engelse media. Sammy zou twee ouderen hebben opgelicht voor omgerekend ruim 39.000 euro.

De 25-jarige Sammy werkte als 'financieel investeerder' voor de twee gedupeerden. Hoewel hij in eerste instantie volhield dat de beschuldigingen van fraude niet kloppen, is hij daar nu toch op teruggekomen. Op het laatste moment heeft hij zijn pleidooi gewijzigd, meldt The Sun. Daardoor hangt hem mogelijk een gevangenisstraf boven het hoofd. 

Vorig jaar februari verscheen Sammy voor de rechtbank om te ontkennen dat hij de twee mannen, van 80 en 90 jaar, heeft opgelicht door zich voor te doen als investeerder. De mannen zouden voor bijna 40.000 euro met hem in zee zijn gegaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britse editie van Love Island krijgt dit jaar een extra twist

Hij leerde de klanten kennen door de investeringsmaatschappij waar hij eerder voor werkte. Sammy zou ze als klanten hebben aangenomen door ten onrechte te beweren dat hij hen financiële diensten kon verlenen nadat het bedrijf de deuren permanent sloot. In de rechtbank heeft hij schuld bekend voor vijf gevallen van fraude. 

In januari beviel Dani van hun zoon Santiago. In een statement laat ze via haar manager weten dat ze nog steeds met Sammy samen is en dat ze, ondanks dat hij schuld bekent, achter hem blijft staan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Feline uit Love Island gehackt door ex: 'Machteloos'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore