Misdaad

'Moordverdachte is oud-werknemer van Lil' Kleine'

17 maart 2020 17:55 Aangepast: 17 maart 2020 19:31
Beeld © ANP

Beveiliger en horlogeverkoper Bas Vijzelaar (33) werd afgelopen zaterdag dood aangetroffen in Breukelen. Hij werd om het leven gebracht. De moordverdachte zou een voormalige portier te zijn van horecabedrijf 't Lammetje, waarvan Lil' Kleine (25) de eigenaar is. Dat meldt 'De Telegraaf'.

"Ik wil benadrukken dat Lil' Kleine niets met de moord te maken heeft"

Nick 'Mike' B. (30) wordt volgens De Telegraaf verdacht van de moord op de beveiliger Bas. Hij zou tien dagen geleden ontslagen zijn als portier bij 't Lammetje, de Amsterdamse uitgaansgelegenheid van rapper Lil' Kleine. Nick zou ontslagen zijn wegens wangedrag.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine heeft perfect alternatief voor tekort aan wc-papier

Ook de zaakwaarnemer van Lil' Kleine bevestigt dat Nick B. portier was bij 't Lammetje, maar hij benadrukt dat de beveiliger en de rapper geen band hebben. De eigenaar van het portiersbedrijf stelt in de krant: "'Mike' was niet meer zichzelf. Wegens een intern conflict heb ik hem ontslagen. (...) Ik wil benadrukken dat (...) Lil' Kleine niets met de moord te maken [heeft]."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine reageert op geruchten 'overdosis' hondje Bowgie

Nick B. werd maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Bas. De beveiliger werd zaterdag dood aangetroffen in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Breukelen. Zijn auto lag in het water. Waarom hij is vermoord, is onduidelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore