Entertainment

Déze nieuwe bewoners stappen het Big Brother-huis binnen

11 januari 2021 22:30
Beeld © Michel Snater

'Big Brother' is inmiddels alweer een week te zien op de nationale kijkbuis. Op maandag 4 januari stapten acht bewoners het huis binnen. Binnen een week zagen we twee nieuwe mensen het huis intrekken en ging er ook weer iemand weg. En nu komen er weer drie mensen de villa binnen: Jill, René en Zoey.

Deze drie nieuwe mensen gaan het Big Brother-experiment aan. De 22-jarige Jill uit Nederland is de jongste bewoner van het Big Brother huis. Ze is luchtvaartdienstverlener in opleiding, maar weet niet of ze ook daadwerkelijk als stewardess wil gaan werken. Jill gaat er alles aan doen om onenigheid te voorkomen, want ze kan niet goed tegen ruzies. Ze verheugt zich vooral op de spellen en wil graag nieuwe mensen leren kennen.

René uit Hoorn kent Big Brother nog uit zijn kindertijd. Hij ziet zijn deelname dan ook vooral als psychologisch experiment. René is een sociaal dier en hij wil graag vrienden worden met iedereen in het huis. 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rob Goossens over nieuwe Big Brother: 'Komen nóg meer mensen'

De Vlaamse Zoey is DJ in het dagelijks leven en reist daarvoor de wereld rond. Maar door corona zit haar carrière momenteel in een dipje. Het dagelijks checken van haar mobiel gaat ze zeker missen als ze in het Big Brother-huis zit. In het huis hoopt ze iemand te vinden bij wie ze haar ei kwijt kan. 

Benieuwd naar de bewoners? In de video hieronder zie je meer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore