Entertainment

Déze acteur heeft hoofdrol te pakken in serie over The Godfather

02 december 2020 13:16
Armie Hammer Beeld © Getty Images

Nog even wachten en je kunt weer genieten van 'The Godfather'. Althans, een serie over de maak van de onwijs populaire film. De nieuwe show gaat over de producent van de maffiablockbuster en heeft haar hoofdrolspeler gevonden in Armie Hammer (34).

Voor velen behoort The Godfather tot het lijstje beste films ooit gemaakt. Een remake is dan ook uitgesloten op dit moment, maar om de fans toch te voorzien in hun behoefte aan nieuw materiaal komt er nu een serie aan. The Offer volgt de taferelen van het maken van de cultfilm. In de show draait het om filmproducent Albert S. Ruddy en hoe zijn samenwerking met de regisseur Francis Ford Coppola verliep. De filmproducent wordt vertolkt door Armie Hammer, die onder andere te zien was in The Social Network en Call Me By Your Name. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oscar Isaac en Jake Gyllenhaal in nieuwe film over The Godfather

In The Offer wordt uit de doeken gedaan hoe het er achter de schermen aan toeging tijdens de opnames van de film uit 1972. Albert S. Ruddy is zelf ook betrokken bij de nieuwe serie over The Godfather, die drie Oscars won voor beste film, beste script en beste acteur voor Marlon Brando. Wanneer de nieuwe serie te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. The Offer wordt gemaakt voor de streamingdienst Paramount+. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore