Nederland

Familie ontvoerde Gino en Rien: 'Bang dat ze dood zijn'

31 december 2015 09:28 Aangepast: 08 november 2017 14:03
Bewakingsbeeld van de ontvoering. Beeld © Politie Breda

Familieleden van de in Breda ontvoerde Gino (18) en Rien (42) maken zich ernstige zorgen. "Het gaat slecht met ons. We zitten continu bij de telefoon in de hoop dat we nieuws horen."

Gino Heeren uit Sprundel en Rien de Koning uit Schoondijke werden dinsdagochtend door gemaskerde mannen meegenomen vanuit het garagebedrijf in Breda waar ze aan het werk waren. De politie is een groot onderzoek gestart.

De ontvoering van de mannen komt volgens de familieleden als een grote verrassing. "We zijn totaal verrast dat dit is gebeurd. Gino is nog maar 18 jaar. Zo jong nog, dat is toch ongelooflijk", vertelt een kennis van de familie, tegen RTL Nieuws. "Gino en Rien werken in de garage die gerund wordt door de opa van Gino." 

'Bang dat ze dood zijn'
De kennis hoorde dinsdagavond over de ontvoering. "Ik ben erg geschrokken. Je bent toch bang dat ze dood zijn."

Tot nu toe zijn er tientallen tips binnengekomen. De politie zegt rekening te houden met een ontvoering in het criminele circuit. De kennis wil daar verder geen uitspraken over doen.

Moeder: het gaat slecht
Ook een tante van Gino vertelt aan RTL Nieuws dat de familie in grote angst zit. "We zitten continu bij de telefoon in de hoop dat we nieuws horen. We hebben nauw contact met de politie."

Ook de moeder van Gino zit in zak en as. "Ik kan niet met jullie praten, we verwachten een belangrijk telefoontje. Het gaat slecht met ons."

Meer op rtlnieuws.nl
Jacht op ontvoerde Gino en Rien 

 

 

Wil je ook op Facebook niets missen van RTL Nieuws? Like dan hier onze facebookpagina.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`