Nederland

'Paul van Dyk stabiel, hij heeft geluk gehad'

28 februari 2016 11:29 Aangepast: 08 november 2017 14:03
Paul van Dyk tijdens een optreden in de VS Beeld © Getty Images

De toestand van de Duitse dj Paul van Dyk is stabiel. "Hij heeft geluk gehad", zegt collega-dj en vriend Dash Berlin. Van Dyk viel gisteren tijdens een optreden van het hoofdpodium in de Jaarbeurs in Utrecht en ligt in het ziekenhuis.

De organisatie van het feest, Alda Events, kan het bericht nog niet bevestigen. Een woordvoerder laat weten dat de organisatie later vanmiddag met een statement zal komen. De Duitse dj is afgelopen nacht met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De mainstage van het A State of Trance Festival werd na het ongeluk direct gesloten. Dat werd bekendgemaakt door dj Armin van Buuren, die het evenement heeft georganiseerd en de hoofdact was.

Op beelden, die niet heel duidelijk zijn, loopt Van Dyk door het beeld en is hij ineens niet meer te zien: 
    

Steunbetuigingen
Op internet regent het steunbetuigingen voor de bekende dj, van zowel collega-dj's als fans. Wat zijn verwondingen precies zijn, is niet bekend. Van Dyk zou vandaag een optreden hebben in Mexico City.

Op de Facebook-pagina van Paul van Dyk is een bericht geplaatst om alle fans te bedanken voor hun steunbetuigingen. Meer informatie over de toestand van de dj wordt nog niet gegeven: "Details over de oorzaak van het ongeluk of de verwondingen van Paul zijn nog niet beschikbaar." 

Thank you for the overwhelming show of love and support for Paul. As you know there was an accident last night causing...

Posted by Paul Van Dyk on Sunday, February 28, 2016

 

A State of Trance is volgens de organisatie het grootste indoor trance festival ter wereld. Tijdens dit jubileumjaar kwamen alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar voorbij. Armin van Buuren is elk jaar de hoofdact van het indoor festival.

Meer op rtlnieuws.nl:
Video: Armin van Buuren maakt bekend dat Van Dyk is gevallen

 

RTL Nieuws
`