Ga naar de inhoud
Entertainment

Te land, ter zee en in de lucht terug op televisie met Ruben Nicolai als presentator

Ruben Nicolai Beeld © ANP

Het programma 'Te land, ter zee en in de lucht' maakt een comeback op televisie. RTL en EndemolShine Nederland werken momenteel aan nieuwe afleveringen, bevestigen woordvoerders van de zender en de producent. De laatste heeft de formatrechten van het programma in handen, Ruben Nicolai (48) neemt de presentatie op zich.

In het RTL-programma Beste Kijkers heeft Ruben de primeur gegeven. "Ik mag jullie vertellen dat RTL 4 aankomende zomer in de Efteling vier afleveringen gaat opnemen van Te land, ter zee en in de lucht." Erik van Looy, die te gast is in Beste Kijkers, ziet het wel zitten om deel te nemen.

Net als voorheen zullen deelnemers weer met een zelfgebouwd voertuig een parcours moeten afleggen. Potentiële kandidaten kunnen zich later deze week aanmelden.

Johan
Lees ook:
Johan Vlemmix verbrandde zijn ballen bij Te land, ter zee en in de lucht

Te land, ter zee en in de lucht werd eerder tientallen jaren gemaakt voor de toenmalige omroep TROS. Vorig jaar stond AVROTROS nog uitgebreid stil bij het 50-jarig jubileum van de show. Het spelprogramma liep van 1973 tot 2010 en was het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie.