Ga naar de inhoud
Entertainment

Kitty uit Big Brother voor de tweede keer in korte tijd geopereerd

Kitty Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Kitty Mager, bekend van het het programma 'Big Brother', is afgelopen weekend onverwachts opgenomen in het ziekenhuis. Dit vertelt de realityster op Instagram. Ze blijkt een 'fikse galblaasontsteking' te hebben en moet opnieuw onder het mes.

"Fikse galblaasontsteking, er zit gruis"

'Gisteravond voelde ik me al niet helemaal fit. Pijn, koud, beroerd', schrijft Kitty, die in januari een maagverkleining heeft gehad, op Instagram. Na contact met de huisartsenpost heeft ze paracetamol ingenomen, maar in de ochtend moet ze toch worden opgenomen in het ziekenhuis. 'Inmiddels koorts en lig op de afdeling. Ik moet blijven. Fikse galblaasontsteking, er zit gruis. Wanneer niet goed… een operatie.'

Kitty
Lees ook:
Kitty uit Big Brother heeft maagverkleining ondergaan: 'Wil gezonder worden'

Die operatie komt er, deelt Kitty met haar volgers in een nieuwe update. 'Wat een toestand, vandaag tweede operatie in drie weken tijd', schrijft de realityster op Instagram Stories. 

Het ziekenhuis is voor Big Brother-ster Kitty de afgelopen tijd geen onbekend terrein door een gebroken arm afgelopen zomer en de gastric bypass-operatie in januari. Die operatie is ze ondergaan vanwege gezondheidsredenen, zoals slaapapneu. 'Niet omdat ik Holland's Next Topmodel wil worden, maar omdat ik gezonder wil worden!' benadrukt ze op Instagram. 

Droom
Lees ook:
Droom Kitty uit Big Brother spat uiteen: 'Op de finish gesneuveld'

Kitty was onlangs nog te gast in Realitea. Bekijk de aflevering hier. 

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45