Ga naar de inhoud
Entertainment

Rust keert terug in Echte Meisjes in de Jungle: kibbelende Sranang Sweeties weggestuurd

Echte Meisjes in de Jungle Beeld © Videoland

De rust in Suriname is wedergekeerd. Twee kibbelende dames uit het team Sranang Sweeties hebben het programma 'Echte Meisjes in de Jungle' moeten verlaten. Daar is iedereen heel blij mee.

"Ik denk dat alles wat is gebeurd, had moeten gebeuren"

De Sranang Sweeties lopen al weken achter de feiten aan als het gaat om geld voor de pot verdienen. Ze staan op een miezerige 4.450 euro, terwijl de Brokopondo Babes al 12.000 euro in het laatje hebben gebracht. Zij kunnen niet meer ingehaald worden en daarom zijn ze door naar de halve finale. Maar wat te doen met de Sranang Sweeties? Nou, dat team wordt opgeheven. "Ik baal als een stekker", zegt Michella.

Maar zoals het een echte kakkerlak betaamt, mag de Arnhemse blijven. Hoe dan, vraag je je af? De Brokopondo Babes worden opgedeeld in twee teams en allebei de teams mogen een Echt Meisje uit de Sranang Sweeties redden. Jacomien en Kelly vormen een team en Esmee en Shirley gaan samen. Beide teams kiezen uit het andere groepje Michelle. Die kiest er vervolgens voor om bij Jacomien en Kelly te gaan. Hierdoor moeten Esmée en Shirley een ander meisje kiezen. En je raadt het niet, maar ze gaan voor Michella. 

Hel
Lees ook:
Hel breekt los in Echte Meisjes in de Jungle: Famke Louise en Deveny in heftige ruzie

Voor Shirley is die keuze makkelijk. "Famke vertrouw ik voor geen meter en Deveny ken ik niet zo goed. Mies mag ik, dus dan kies ik liever voor iemand die ik gewoon aardig vind." Esmee, die ooit een bloedhekel had aan Michella, is er even later toch minder blij mee. "Nu zit ik met Michella opgescheept. Zo dom..." 

De bekvechtende junglebabes Famke Louise en Deveny moeten het oerwoud verlaten. "Wat een opluchting. Ik was er echt klaar mee", zegt Famke. 

Hoewel de twee meiden elkaar in de vorige aflevering nog verbaal in de haren vliegen, gaan ze nu als ware bff's de jungle uit. "Ik ben wel heel blij. We gaan het in het hotel wel even uitpraten", zegt Famke tegen haar aartsvijand Deveny. "Ja, we gaan wel even goed praten", antwoordt ze. De twee knuffelen zelfs, het moet niet gekker worden. "Wij gaan lekker cocktails drinken." 

Verbazing
Lees ook:
Verbazing in Echte Meisjes: Michella troost aartsrivaal Deveny

"Ik heb heel veel spijt van de uitbarsting tegen Deveny, maar de emoties lopen te veel op", zegt Famke. Ze laat weten dat het avontuur haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Deveny heeft geen spijt van de aanvaring. "Ik denk dat alles wat is gebeurd, had moeten gebeuren."

Volgende week weten we wie Echte Meisjes in de Jungle wint. Je ziet het realityprogramma elke maandag bij Videoland. 

Valerio Zeno heeft 'nazorg nodig' na drama in Echte Meisjes in de Jungle

02:33