Ga naar de inhoud
Entertainment

Dennis Weening over terugkeer in Wie is de Mol?: 'Toch een beetje pesten'

Dennis Weening in Wie is de Mol? Beeld © AVROTROS/screenshot Wie is de Mol? 3 februari 2024

Dennis Weening (46) heeft afgelopen zaterdag zijn rentree gemaakt in 'Wie is de Mol?'. Hij helpt als oud-Mol de huidige Mol met een opdracht. Iets wat Dennis enorm leuk vindt om te doen, zo vertelt hij in De BLVD Podcast.

"Ik vond het vooral heel grappig om die blik van iedereen te zien"

Dennis Weening vliegt voor een opdracht in het populaire programma op en neer naar Mexico. "Dat was wel een leuk uitje, ja", vertelt hij in De BLVD Podcast. "Ik kreeg het belletje vrij kort daarvoor nog (...) en toen zeiden ze: 'We dachten wel aan een leuke rol voor jou daar.'" 

Dennis
Lees ook:
Dennis Weening vond terugkeer in Wie is de Mol? 'heel spannend'

Dennis helpt de huidige Mol met het versnipperen van geld dat gewonnen kan worden tijdens de opdracht. Daarna laat hij aan de kandidaten zijn gezicht zien, maar die hebben geen idee wat Dennis daar heeft gedaan. "Ik vond het vooral heel grappig om die blik van iedereen te zien, zeker van Kees en Tooske die ik ook ken. Toch een beetje pesten, hè?" 

Bromance
Lees ook:
Bromance komt abrupt ten einde in Wie is de Mol?: 'Judaskus'

Tijdens deze opdracht heeft Dennis contact met de huidige Mol. "Ik heb die persoon ook echt gesproken", bekent hij. Dennis 'wist wel' voor de opnames wie de Mol is. Het is niet zo gek dat Mollen contact hebben met oud-Mollen. Zo sprak Dennis zelf ook van tevoren met Jan Versteegh toen hij de rol van Mol op zich nam. "Het is best wel een verantwoordelijkheid. Er zijn in het verleden ook Mollen geweest die door de zenuwen al bijna hun rol verklappen." 

Beluister De BLVD Podcast hieronder. 

Wie is de Mol? zie je elke zaterdag om 20.30 uur op NPO 1. Je bekijkt de aflevering met Dennis hier terug