Ga naar de inhoud
Entertainment

Cardi B en Offset zijn uit elkaar: 'Ik ben al een tijdje single'

Beeld © Getty Images

Cardi B (31) en rapper Offset (31) zijn niet langer een setje. Cardi vertelt vandaag in een livesessie op Instagram dat ze al een tijdje uit elkaar zijn, maar dat ze langere tijd niet weet hoe ze het nieuws naar buiten moet brengen. De rapper is echter klaar voor een 'frisse' start en daarbij hoort ook een aankondiging van hun breuk.

"Ik kijk uit naar een nieuw leven en een nieuwe start"

Cardi B staat er om bekend dat ze regelmatig live gaat op Instagram, dus vandaag is geen uitzondering. Deze keer bespreekt ze echter iets met haar fans dat erg privé is. "Ik weet niet of mijn hints in mijn Instagram Lives of Stories jullie zijn opgevallen?" zo vraagt ze haar volgers. "Zoals bepaalde muziek die ik dan afspeel. Ik ben nu al een tijdje single, maar ik wist niet hoe ik het moest delen met de wereld."

Nu het jaar bijna tot een einde komt en ze het nieuwe jaar 'fris en open wil beginnen', lijkt het haar alsnog goed om het nieuws met de wereld te delen. "Ik kijk uit naar een nieuw leven en een nieuwe start", zo concludeert Cardi.

Offset
Lees ook:
Offset was dronken toen hij Cardi B beschuldigde van vreemdgaan

Cardi B en Ofsett zijn sinds 2017 met elkaar getrouwd en hebben samen twee kinderen: dochter Kulture Kiari van vijf en zoon Wave Set van twee. De twee hebben vanaf het begin al een tumultueuze relatie. Ze beschuldigen elkaar over en weer van vreemdgaan en gaan meerdere keren uit elkaar. Zo laat Cardi in 2018 al weten dat zij en Offset uit elkaar zijn, maar als de twee een paar maanden later bij de Grammy-uitreiking verschijnen, blijken ze toch weer samen te zijn. Begin deze maand vermoeden fans al dat de twee opnieuw uit elkaar zijn gegaan, omdat ze elkaar niet meer volgen op Instagram. 

Cardi
Lees ook:
Cardi B en Offset beschuldigen elkaar op social media van vreemdgaan