Ga naar de inhoud
Entertainment

Here Comes Honey Boo Boo-ster op 29-jarige leeftijd overleden

Anna Cardwell Beeld © Instagram @annamarie35

Mama June Shannon (44), bekend van de realityserie 'Here Comes Honey Boo Boo', heeft zondagmiddag verdrietig nieuws gedeeld. Haar dochter Anna is op 29-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. June laat weten dat Anna zich niet zomaar gewonnen heeft gegeven: 'Ze heeft tot op het laatste moment nog keihard gevochten', zo schrijft ze op Instagram.

"We houden van jullie en blijf vooral voor onze familie bidden"

In juli van dit jaar maakt Anna bekend kanker te hebben. Haar diagnose is dan al slecht: de kanker is namelijk uitgezaaid naar haar nieren, lever en longen. Haar zusje Alana laat destijds weten dat ze de hoop heeft dat ze haar zus nog zo'n twintig jaar in haar leven kan hebben.

Zus
Lees ook:
Zus van Here Comes Honey Boo Boo-ster deelt update na kankerdiagnose

Zondag laat Mama June echter weten dat Anna is overleden. 'Met een gebroken hart moet ik jullie vertellen dat Anna niet langer bij ons is', zo schrijft ze op Instagram bij een familiekiekje. 'Ze is zaterdagavond vreedzaam om 23.12 uur overleden in mijn huis. Ze heeft de afgelopen 10 maanden keihard gevochten en is in het bijzijn van haar familie heengegaan. We houden jullie de komende tijd op de hoogte. We houden van jullie en blijf vooral voor onze familie bidden.'