Ga naar de inhoud
Entertainment

Uitvaart Cilly Dartell te volgen via livestream op 13 december

Cilly Dartell Beeld © ANP

De uitvaart van Cilly Dartell zal 13 december plaatsvinden. Dat meldt de familie via de Instagrampagina van Cilly. De uitvaart is te volgen via een livestream.

"Via de livestream wordt de gehele dienst uitgezonden"

Cilly overleed eerder deze week op 6 december op 66-jarige leeftijd. Een week na haar overlijden wordt er afscheid genomen van de oud Hart van Nederland-presentatrice. 'Aanstaande woensdag 13 december is de uitvaart van Cilly', schrijft de familie. De dienst zal in Amsterdam plaatsvinden. 

Voormalig
Lees ook:
Voormalig Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell overleden

Mensen die er niet bij kunnen zijn, kunnen de uitvaart online volgen. 'Let op: De capaciteit van de Duif is beperkt. Het zou erg druk kunnen worden en via de livestream wordt de gehele dienst uitgezonden.' 

NPO
Lees ook:
NPO 2 herhaalt aflevering De Kist met Cilly Dartell

In 2016 werd longkanker bij Cilly geconstateerd, waarna ze in 2020 bekendmaakte dat die was teruggekeerd met uitzaaiingen. Afgelopen november werd bekend dat de chemokuren niet meer aansloegen. Aan Story liet Cilly toen weten dat ze wist dat ze zou komen te overlijden. De presentatrice laat naast haar man Jan, met wie ze in Amerika woonde, ook twee zoons na. 

Bridget Maasland keek vol bewondering op naar overleden Cilly Dartell: 'Stond zo positief in het leven'

06:14