Ga naar de inhoud
Entertainment

Enzo Knol en vriendin delen beelden 8 weken echo: 'Fijn druifje'

Enzo Knol en Myron Knoops Beeld © YouTube EnzoKnol

Nu Enzo Knol (30) heeft laten weten dat hij vader wordt, neemt hij zijn volgers mee in zijn weg naar het aanstaande vaderschap. Dit keer deelt hij in een nieuwe vlog beelden van de 8 weken echo die zijn vriendin Myron Knoops (26) ondergaat.

"Word je meteen emotioneel, schatje?"

Het zijn beelden van een tijdje geleden, maar dat mag de pret niet drukken. "Spannend", zegt Myron terwijl ze gel op haar buik krijgt. "Word je meteen emotioneel, schatje?" vraagt Enzo aan zijn vriendin wanneer de verloskundige met het echoapparaat over haar buik gaat. "Valt mee", antwoordt ze. 

YouTuber
Lees ook:
YouTuber Enzo Knol wordt vader: 'Blij en trots'

Het gaat goed met de kleine. "Het beweegt zelfs een beetje", geeft de verloskundige aan. "Ik zie het", zegt Myron. Enzo geeft zijn vriendin een kus terwijl zijn volgers kunnen meegenieten. De kleine spruit is nog maar 2 centimeter. "Fijn druifje", noemt Enzo de embryo. Het gaat om één kindje. "Enzo had gehoopt dat het er twee waren", vertelt Myron. 

Moeder
Lees ook:
Moeder Enzo Knol gedumpt na Samen Uit, Samen Thuis?-avontuur

"Dit is echt waardevol voor ons", zegt Enzo als hij de foto's van de echo bekijkt. Het geslacht van de kleine houden ze nog even geheim. "Dat komt later in een babyvlog." Ze laten later ook zien waar de babykamer gaat komen. En zo heeft de vlogger genoeg content door de komst van hun baby.