Ga naar de inhoud
Entertainment

Verliefde Mattie Valk deelt eerste foto met nieuwe vriendin

Mattie Valk Beeld © ANP

Mattie Valk (38) is weer gelukkig in de liefde. De Qmusic-dj schreeuwt het nieuws nu van van de daken: op Instagram deelt-ie een foto met zijn nieuwe vriendin. Een Qmusic-collega die een bekende naam heeft...

"Knapper en liever dan de kat"

'Kiki. Knapper en liever dan de kat', pent Mattie bij de foto waarop hij met producer Kiki Wennink naar de camera lacht. 

Mattie verwijst natuurlijk naar de kat van zijn goede vriendin en collega Marieke Elsinga, die hij haar vijf jaar geleden live op Qmusic cadeau heeft gegeven. Toeval bestaat niet dat zijn nieuwe liefde nu ook deze naam heeft.

In de show gaat Mattie donderdagochtend dieper in op zijn nieuwe relatie. De twee zijn al een tijdje samen en hebben hun romance stil te houden om er zeker van te zijn dat alles goed zit. "Mijn liefdesleven is in potentie een zevendelige podcast", aldus Mattie vol zelfspot. "Maar nu kan ik zeggen: ik ben gek op haar, ik ben gek op Kiki." De tortelduifjes gaan hun eerste kerst samen vieren. 

Marieke kreeg als eerste te horen over hun relatie. "Het is jullie zo gegund. Elke keer als je erover praat, begin je te stralen", zegt ze tegen Mattie.

Mattie
Lees ook:
Mattie Valk en vriendin na 4 jaar 'als vrienden' uit elkaar

De radio-dj heeft een roerig liefdesleven achter de rug. In 2016 laat hij heel Nederland weten een punt achter zijn relatie te zetten nadat hij naar eigen zeggen achteraf ontdekt heeft niet de biologische vader te zijn van de tweeling die hij samen met zijn destijdse vriendin heeft verwelkomd. 

Eerder dit jaar ziet hij ook zijn volgende relatie stranden en brengt hij de Qmusic-luisteraars daarvan uitgebreid op de hoogte: 

Het roerige liefdesleven van Mattie Valk

02:02