Ga naar de inhoud
Entertainment

Ryan Reynolds roept op: deel geen Deadpool-spoilers

Deadpool 2 Beeld © Marvel/20th Century Studios

Acteur Ryan Reynolds (47) heeft op Instagram gevraagd of mensen geen foto's willen delen van de opnames van de film 'Deadpool 3', die hij momenteel draait. Op sociale media werden al meerdere kiekjes gedeeld, die volgens de hoofdrolspeler het plezier van de toekomstige kijkers verpesten.

"Spoilers verpesten het plezier"

"Verrassingen zijn deel van de magie van bioscoopfilms", schrijft Ryan in zijn Instagram Story. "Het is belangrijk dat we onze film kunnen draaien op echte locaties, met echte stunts. Als daar foto's van worden gemaakt, vaak met grote telelenzen, dan kan het zijn dat een deel van het plezier van de bioscoopbezoeker wordt verpest."

Ryan
Lees ook:
Ryan Reynolds kreeg etiquette-les voor ontmoeting koning Charles

Daarom hoopt de Canadese acteur dat niet alleen fans, maar ook filmwebsites dit soort foto's niet meer plaatsen. "We willen, ook tijdens het draaien, zoveel verrassingen als mogelijk intact houden voor de kijker", schrijft hij. "Spoilers verpesten het plezier. En ja, ik snap dat dit geen grote problemen zijn waar ik nu over schrijf. Maar ik hou wel van deze film."

Ryan speelt de hoofdrol van Wade Wilson, een spitsvondige huurmoordenaar die als hij kanker blijkt te hebben, akkoord gaat met een mysterieus experiment. Hierbij raakt hij zwaar verminkt en krijgt hij superkrachten. De vorige twee films waren grote successen. Deadpool 3 komt uit in de zomer van 2024.