Ga naar de inhoud
Entertainment

Christine en Janelle onthullen verboden onderwerp in Sister Wives

Beeld © Instagram @christine_brownsw

Christine Brown (51) en Janelle (54) mogen dan wel ontzettend close zijn met elkaar, maar er zijn onderwerpen die ze zowel voor als achter de camera niet met elkaar zullen bespreken. In een video voor 'Us Weekly' onthullen de twee dat hun seksleven absoluut 'off the record' is.

"Dat is echt privé tussen mij en mijn partner"

Trouwe fans weten dat Janelle en Christine normaal gesproken geen blad voor de mond nemen. Al hun huwelijksperikelen met Kody komen destijds uitgebreid aan bod in Sister Wives. Maar over hun seksleven praten, dat doen ze liever niet. "We hebben nooit gesprekken over intieme onderwerpen gefilmd, dat is ook echt iets wat ik niet ga bespreken voor de camera", aldus Christine. Janelle is het daarmee eens. "Ik ook niet. Ik wil daar zelf ook niets over horen en anderen ook echt niet."

Christine
Lees ook:
Christine Brown krijgt Sister Wives-spin-off over huwelijk met David

Hoewel Janelle en Christine innig met elkaar bevriend zijn, bespreken ze het onderwerp ook niet onderling achter gesloten deuren. "Janelle en ik weten elkaars intieme geheimen niet hoor", zo vertelt Christine. "We hebben klasse." Janelle beaamt dat het simpelweg niemand wat aangaat wat ze in de slaapkamer uitspoken. "Dat is echt privé tussen mij en mijn partner."

Kody
Lees ook:
Kody smeekt Janelle om een hereniging in Sister Wives: 'Het is zo pijnlijk'

Iets wat de twee wél durven te onthullen, is wie uit Sister Wives het meest ijdel is. Als ze tijdens het interview de vraag krijgen wie er het langst over doet om zich klaar te maken, hoeven ze geen moment na te denken. "Absoluut Kody", meent Christine. "Hij doet er echt het langst over om zich klaar te maken."

Janelle is het hier volledig mee eens. "Dat is waar. Hij doet er echt dubbel zo lang over als ons. Ik heb zes kinderen grootgebracht én ik werk fulltime. Ik moet mezelf wel binnen 20 minuten klaarmaken, man!"