Ga naar de inhoud
Entertainment

Suzan & Freek delen meer details over huwelijksdag

Trouwdag Suzan en Freek Beeld © Wianda Bongen via management Suzan en Freek

Suzan & Freek gaan sinds dit weekend door het leven als meneer en mevrouw Rikkerink. Op Instagram schrijven ze dat ze op een roze wolk zweven nadat zij afgelopen weekend met elkaar zijn getrouwd.

"Zo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!"

"Vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen", aldus Suzan en Freek. Het stel wilde graag een winterbruiloft.

Suzan
Lees ook:
Suzan & Freek zijn getrouwd: 'Wat een droomweekend!'

Omringd door 85 van hun dierbaren gaven de muzikanten elkaar het jawoord. Suzan werd weggegeven door haar ouders, terwijl goede vriend Snelle een lied zong. Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en FeestDJRuud waren 's avonds verantwoordelijk voor het feest. "Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z'n allen te brunchen op deze mooie plek. Zo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!"

Zondag maakten 'Mr & Mrs Rikkerink' bekend dat ze zijn getrouwd. Freek vroeg Suzan vorig jaar ten huwelijk in Berlijn. De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school.

Jim
Lees ook:
Jim Bakkum trots op Suzan & Freek: 'Brok in m’n keel'

Suzan & Freek beleefden sprookjeshuwelijk in het geheim: 'Alleen maar liefde'

04:10