Ga naar de inhoud
Entertainment

Will Smith met de billen bloot: 'Ontzettend veel fouten gemaakt'

Will Smith (55) heeft naar eigen zeggen in zijn leven ontzettend veel fouten gemaakt. De acteur grapte zaterdag op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië dat hij het leuk vindt om problemen te creëren en op te lossen en altijd aan zichzelf wil blijven werken.

"Het leven ging te goed"

"Ik houd van puzzels en ik ben dol op problemen. Dus ja, ik begon mijn eigen problemen te creëren. Het leven ging te goed", aldus Will op het festival. Zijn opmerking werd volgens The Hollywood Reporter in de zaal ontvangen als een verwijzing naar de Oscaruitreiking van vorig jaar. De acteur gaf toen komiek Chris Rock een klap in het gezicht toen hij een grap maakte over het geschoren hoofd van zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Door het incident kwam de acteur onder vuur te liggen en leverde hij zijn lidmaatschap van The Academy, de organisatie achter de Oscars, in.

Will
lees ook:
Will Smith ontkent affaire met man: overweegt juridische stappen

"Roem is een uniek monster", vervolgde Will. "Je kan niet te opgetogen worden als mensen aardige dingen over je zeggen. Want als ze slechte dingen over je vertellen, krijg je het moeilijk en heb je er meer last van. Ik moet duidelijk zijn wie ik ben en wat ik probeer te bereiken in de wereld. Mensen hoeven mij niet te prijzen om te zorgen dat ik gefocust blijf op mijn doel: ik wil zorgen dat mensen zich goed voelen. Maar tegelijkertijd ben ik ook erg menselijk. Ik zit in het proces van mijn deugdzaamheid te perfectioneren."

Jada
lees ook:
Jada Pinkett denkt voor altijd samen te blijven met Will Smith