Ga naar de inhoud
Entertainment

Catherine Keyl weet eindelijk oorzaak van onverklaarbare pijn

Catherine Keyl (77) denkt erover een klacht in te dienen tegen de arts die een verkeerde diagnose bij haar stelde in het ziekenhuis. De presentatrice bevestigt dit tegen het 'ANP' na berichtgeving hierover van 'Story'. Inmiddels is duidelijk dat Catherine een hernia heeft.

"Er zijn in feite twee foute diagnoses gesteld"

"Er zijn in feite twee foute diagnoses gesteld", zegt ze. "Eerst zou het een slijmbeursontsteking zijn, maar dat was het niet. Ik heb daar zelfs nog een injectie voor gekregen, maar dat was niet nodig en ik kreeg er zelfs meer pijn van. Ook zeiden ze dat het geen hernia was, maar dat is het dus wel." De uitslag hiervan kreeg Catherine dinsdag, na een MRI-scan bij een kliniek. "Ik weet nu tenminste wat het is", zegt ze. "Het is raar als je al zeven weken ligt te creperen en niet verder komt."

Catherine
lees ook:
Catherine Keyl overspoeld met reacties op 'onverklaarbare pijn'

Dat er bij haar eerste bezoek aan het ziekenhuis geen scans of foto's zijn gemaakt, neemt ze de dienstdoende arts kwalijk. Ook is ze teleurgesteld over een telefoontje dat ze later pleegde, vertelt ze aan Story. "Omdat de pijn niet te harden was, vroeg ik om een telefonisch consult. Ze weigerde aan de telefoon te komen! En de assistente liet me weten dat ik over drie weken weer een afspraak had. Dat is toch verschrikkelijk?"

Catherine
lees ook:
Catherine Keyl vindt huidige cancelcultuur 'belachelijk'