Ga naar de inhoud
Entertainment

Adoptiezoon Brad Pitt noemde hem 'klootzak van wereldklasse'

Beeld © ANP

De vechtscheiding tussen Brad Pitt (59) en Angelina Jolie (48) kent een nieuw hoofdstuk. Hun 19-jarige zoon Pax heeft in een Instagram-bericht geen malse woorden uitgesproken over de acteur. Dat schrijft de Britse tabloid 'Daily Mail', die de Instagram-post van vier jaar geleden, die nota bene op vaderdag is geplaatst, heeft gevonden.

"De waarheid zal op een dag aan het licht komen"

In het bericht, dat dus jaren geleden al is gepubliceerd, noemt de geadopteerde Pax zijn adoptievader 'een klootzak van wereldklasse'. Ook zouden de jongste kinderen van Brad 'beven van angst' vanwege hun vader. 'Je mag jezelf en de wereld vertellen wat je wil, maar de waarheid zal op een dag aan het licht komen', aldus Pax in het bericht.

Kinderen
lees ook:
Kinderen sterkten Angelina Jolie na scheiding met Brad Pitt

Aan het einde van het bericht haalt Pax nog eens hard uit naar Brad. Hij schreef jaren geleden op sarcastische toon: 'Dus fijne Vadersdag, jij vreselijk mens.'

In 2007 is Pax in Vietnam geadopteerd door Angelina, toen hij 3 jaar oud was. Ook Brad adopteerde hem, maar dat deed een jaar later. Samen hebben de twee nog twee geadopteerde kinderen. Ook kregen zij gedurende hun relatie nog drie kinderen samen.

Brad
lees ook:
Brad Pitt en Angelina Jolie gaan schikken over wijnkasteel