Ga naar de inhoud
Entertainment

Koopgekke Mariah Carey verbrast soms wel miljoen dollar per maand

Beeld © Getty Images

Met haar extravagante levensstijl komt het waarschijnlijk niet als een verrassing dat Mariah Carey (54) op grote voet leeft, maar als je bronnen mag geloven, maakt ze het wel heel bont qua uitgaven. Ingewijden laten aan de 'National Enquirer' weten dat dat de zangeres soms een miljoen dollar per maand uitgeeft. Ze zou zelfs zo veel dingen bestellen, dat de ongeopende pakketjes zich in haar huis opstapelen.

"Het lijkt wel alsof ze alleen maar leeft om geld uit te geven"

"Mariah was altijd wat voorzichtiger met haar uitgaven. Ze was natuurlijk altijd al extravagant, maar er waren grenzen. Inmiddels zijn die grenzen flink vervaagd. Het lijkt wel alsof ze alleen maar leeft om geld uit te geven. Geen prijskaartje is te hoog. Hoe duurder en exotischer het is, hoe leuker ze het vindt."

De zangeres, die een vermogen zou hebben van 340 miljoen dollar, zou jaarlijks al 3 miljoen dollar verdienen aan haar kersthit 'All I Want For Christmas is You'. Met name dit geld zou ze als een gek uitgeven aan dure designer-items en kratten champagne. "Mariah houdt er ook van om iedereen in haar leven te verwennen met de kerst en bestelt het hele jaar door hier cadeaus voor. Ze heeft meerdere kamers vol met cadeaus staan en is ontzettend gul, vooral voor zichzelf", aldus de bron.

Mariah
Lees ook:
Mariah Carey heeft al jaren geen rijbewijs meer

Mariah zou er vooral een handje van hebben om dingen online te bestellen. "Ze bestelt aan de lopende band dingen online en er komen zoveel pakketjes binnen dat ze niet eens tijd heeft om de helft ervan open te maken. Het is walgelijk! Het is echt over de top en zonde, maar het lijkt wel alsof ze er niet mee kan stoppen."

Het is nog maar de vraag of Mariah in staat is om haar hele vermogen te verbrassen. Zo komt ze dit jaar voor het eerst met een kersttour, waardoor er (nog meer) geld in het laatje komt. 

Laat de kerstpret beginnen: Mariah Carey komt met kersttour

03:43
Mariah
Lees ook:
Mariah Carey opnieuw aangeklaagd voor All I Want For Christmas