Ga naar de inhoud
Entertainment

Nadège in tranen bij afscheid van Meilandjes: 'Ik kom zeker terug'

Screenshot Chateau Meiland / 20-11-2023 Beeld © Talpa / SBS6

Nadège Coffinet (57), de voormalig huishoudhulp van de familie Meiland, is al een tijdje terug in Frankrijk. Maar in 'Chateau Meiland' hebben we maandagavond kunnen zien hoe het afscheid tussen Nadège en de Meilandjes verliep nadat ze de familie heeft bezocht in Nederland. En daar zijn de nodige tranen mee gemoeid.

"Ik kom zeker terug"

Als het moment van afscheid daar is, springen de eerste tranen al in de ogen van Nadège. Alles wijst erop dat ze nog helemaal niet weg wil. Martien kijkt er een stuk anders tegenaan: "We doen nog een afzakkertje. En dan is het klaar."

Na een glas rosé vliegt Nadège in de armen van Martien, waarbij ze haar tranen de vrije loop laat. Ook Maxime krijgt een knuffel waarbij nog meer tranen vloeien.

Meilandjes
lees ook:
Meilandjes geven Nadège een typisch Hollandse tour: 'Ze is zo blij'

Erica neemt Nadège en haar Franse vriendin Agnes uiteindelijk mee naar het station in Rotterdam, waar het afscheid echt definitief is. "Nederland is erg mooi. Ik kom zeker terug", zegt een geëmotioneerde Nadège. "We zullen contact houden", zegt Erica haar, waarbij Nadège haar tranen opnieuw niet kan bedwingen. "Tot ziens", zegt ze dan nog. "Het was hartstikke leuk", blikt Erica terug. "Het was fijn om haar te zien. En ik hoop dat het goed met haar gaat."

Een week geleden hebben we gezien hoe de Meilandjes de françaises welkom heetten in Nederland. Ook daarbij kwamen wat tranen kijken:

Verjaardagsadeau
lees ook:
Verjaardagsadeau voor Vivé blijkt miskoop in Chateau Meiland: 'Wat vreselijk'

Martien Meiland sluit Nadège weer in de armen: 'Ze straalt'

00:37

Chateau Meiland zie je iedere maandag om 20.30 uur bij SBS6. Aflevering gemist? Terugkijken kan hier.