Ga naar de inhoud
Entertainment

Wilfred Genee ontkracht Wie is de Mol?-geruchten: 'Belachelijk programma'

Beeld © ANP

De geruchtenmolen draait overuren: welke kandidaten hebben zich laten strikken voor het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?'. De naam van Wilfred Genee (56) is onder meer gevallen. De presentator maakt nu een einde aan de geruchten in 'Vandaag Inside'.

"Het is mijn ding niet"

Wilfred geeft toe dat hij meerdere keren gevraagd is, maar dat het programma hem niet trekt. "Het is mijn ding niet. Dan word je gebeld: 'Hallo, je mag hier niet over praten, maar eh...' Ik zei: 'Maar ik vind het helemaal geen leuk programma.'" Vervolgens doet hij er nog een schepje bovenop: "Ik vind het echt een belachelijk programma. Volwassen mensen die een spelletje aan het spelen zijn op tv."

Dochter
Lees ook:
Dochter Wilfred Genee voorkomt grote brand door 112 te bellen

Als Wilfred politiek verslaggever Sam Hagens vraagt of het klopt dat hij meedoet aan het programma, ontkent hij dit. "Er wordt echt vaak naar gevraagd, omdat ik zo lang vrij was. Maar ik zit er echt niet in. Het lijkt mij wel leuk hoor, maar ik zit er echt niet in."

Hij vervolgt: "Zal ik jou foto’s laten zien van de periode dat Wie is de Mol? is opgenomen en ik vrij was?" Sam vertelt dat hij in de opnameperiode vakantie aan het vieren is in Spanje en dat het daardoor onmogelijk is dat hij een het programma meedoet. De foto's moeten als bewijs dienen.

Talpa-contract
Lees ook:
Talpa-contract Hélène Hendriks loopt af, vraagt Wilfred Genee om hulp

De vraag is of de huidige Vandaag Inside-formatie standhoudt. Wilfred hint in onderstaande video op een mogelijk vertrek van Johan Derksen.

Wilfred Genee over mogelijk vertrek Johan Derksen: 'Aan alles komt een eind'

02:03