Ga naar de inhoud
Entertainment

Jada Pinkett Smith onthult: 'Will en ik zijn al 7 jaar uit elkaar'

Beeld © Getty Images

Een aardig bommetje in showbizzland. Will Smith (55) en Jada Pinkett Smith (52) zijn uit elkaar. En dat is niet eens een recente ontwikkeling, maar al zeven jaar het geval. Dat vertelt Jada in een uitgebreid interview met 'People'.

"We hebben gewoon een diepe liefde voor elkaar"

In dat gesprek deelt Jada dus dat zij en Will de afgelopen zeven jaar al stiekem uit elkaar zijn. Ook zegt ze dat zij en Will, die elkaar in 1997 het jawoord gaven, nog steeds bezig zijn met uitzoeken hoe hun toekomst eruit zal zien.

Dat betekent dat zij en Will al sinds 2016 uit elkaar zijn - en dus ook tijdens de veelbesproken Oscar-uitreiking in 2022 waarin Will het voor zijn ex-vrouw opnam. Tijdens deze editie deelde de acteur de veelbesproken 'Oscar-klap' uit aan cabaretier Chris Rock, die een grap maakte over Jada's haren (zij heeft de ziekte alopecia areata, waarbij haarverlies optreedt).

'Oscar-klap komt in ander daglicht te staan door breuk Will Smith en Jada Pinkett Smith'

03:23
Chris
lees ook:
Chris Rock: 'Klap van Will Smith doet nog steeds pijn'

Jada zit duidelijk op de praatstoel, want ook over dat moment laat ze zich nu uitgebreid uit. "Ik dacht: dit is een grap. Ik geloofde niet dat Will hem echt had geslagen. Pas toen hij terugliep naar zijn stoel besefte ik dat het echt gebeurd was."

"We hebben samen heel zwaar werk verricht", zegt Jada over haar relatie met Will. "We hebben gewoon een diepe liefde voor elkaar." De twee zijn nog steeds zoekende naar hoe ze hun toekomst vorm moeten geven.

Haar
lees ook:
Haar Jada Pinkett Smith keert langzaam weer terug

De actrice deelt dat ze in een depressie raakte toen ze 40 jaar oud wed. "Ik had geen optie meer om te leven, dus ik maakte een plan. En dat terwijl ik echt een droom leefde", aldus Jada. "Voor buitenstaanders leek het of ik alles had, maar dat kon de leegte die ik vanbinnen voelde niet goed maken."

Inmiddels gaat het weer beter met Jada en heeft ze geen last meer van depressieve gedachten. Onder anderen haar kinderen helpen daarbij. "Zij zijn mijn kleine goeroes", zegt ze. "Zij houden van ieder stukje van mij."