Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrouw in publiek The Masked Singer krijgt lamp op hoofd, opnames stilgelegd

Carlo en Loretta in The Masked Singer Beeld © The Masked Singer / RTL

De opnames van 'The Masked Singer' hebben even stilgelegen nadat dinsdagavond een vrouw uit het publiek gewond raakte aan haar hoofd door een vallende lamp. Dat meldt een ooggetuige aan het 'AD'.

"Het was zo’n lamp aan een kabel die bij het omhoog halen naar beneden viel"

De opnames van The Masked Singer zijn in volle gang, maar dinsdagavond krijgen de makers en de toeschouwers even een flinke schrik te verwerken. Een vrouw op een van de voorste rijen wordt namelijk slachtoffer van een vallende lamp, meldt een ooggetuige aan het AD. "Ze had bloed op haar hoofd en de show moest minstens een halfuur worden stilgelegd."

Spits
Lees ook:
Spits je oren: dit is wanneer The Masked Singer weer te zien is

De krant heeft RTL om een reactie gevraagd. De zender meldt dat het niet om een studiolamp ging. "Geen lamp dus, maar een peertje uit het decor", aldus een woordvoerder van RTL. En hoe het met het slachtoffer gaat? "Ze kreeg daarna een pleister en wilde zelf ook gewoon de show afkijken." De ooggetuige vindt deze reactie wel heel makkelijk. "Het was absoluut groter dan een peertje en het was zo’n lamp aan een kabel die bij het omhoog halen naar beneden viel."

Wij hebben de producent ook om een reactie gevraagd en zij laten weten dat de vork toch iets anders in de steel zit: er is door de warmte een peertje kapotgegaan, waardoor glas naar beneden viel op de tafel van de desbetreffende persoon en een stukje op haar hoofd terecht kwam. Hierdoor liep de vrouw een schrammetje op, maar dat kon gelukkig verholpen worden met een pleister.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze nieuw panellid in The Masked Singer

Voor het nieuwe seizoen van The Masked Singer is het decor aangepast na een wijziging in het panel. Monica Geuze voegt zich namelijk bij Buddy Vedder, Gerard Joling, Loretta Schrijver en Carlo Boszhard. Samen zullen ze raden welke BN'ers onder de maskers schuil gaan. In de video hieronder zie je daar meer over.

Monica Geuze zit in panel van The Masked Singer

02:59