Ga naar de inhoud
Entertainment

Elon Musk aangeklaagd om ouderschap te laten vaststellen

Elon Musk en Grimes Beeld © Getty Images

Grimes (35) klaagt haar ex Elon Musk (52) aan om hiermee officieel vast te laten stellen dat zij allebei de ouders zijn van hun drie kinderen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite 'Page Six' op basis van rechtbankdocumenten.

De zangeres heeft op 29 september een verzoek neergelegd bij de rechtbank in Californië om te bepalen wie juridisch gezien de ouders zijn, iets wat vaker gebeurt wanneer die ouders niet getrouwd zijn. Daarnaast is in ieder geval één van hun kinderen ter wereld gekomen via een draagmoeder. Er zou nog geen verzoek liggen tot kinderalimentatie en officieel voogdijschap over de kinderen, maar dit kan een logische volgende stap zijn in het proces. Elon Musk heeft dertig dagen de tijd om op de aanklacht te reageren.

Zangeres
Lees ook:
Zangeres Grimes wil naar Mars verhuizen om te sterven

Grimes en Elon kregen samen dochter Exa Dark Siderael en de zonen X AE A-Xii en Techno Mechanicus. De twee zijn al twee jaar niet meer samen, maar het nieuws over derde kindje Techno Mechanicus, met de roepnaam Tau, kwam pas recent naar buiten via een biografie over Elon Musk die vorige maand verscheen.

Grimes
Lees ook:
Grimes na breuk Elon Musk aan het daten met WikiLeaks-klokkenluider