Ga naar de inhoud
Entertainment

Kane kondigt vijfde Ziggo Dome-concert aan

Kane Beeld © ANP

Kane heeft opnieuw een concert toegevoegd aan de concertreeks in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartverkoop voor de vijfde show op 9 juni is vrijdagochtend gelijk gestart.

"Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd"

Begin deze week werd bekend dat de Haagse rockband een comebackconcert zou geven. Daar kwamen al gauw drie extra optredens bij. De groep staat nu op 4, 5, 7, 8 en 9 juni in de Ziggo Dome.

Kane
Lees ook:
Kane breidt uit met vierde show in reeks Ziggo Dome

Kane is verrast door de grote belangstelling. "Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd", zegt zanger Dinand Woesthoff. "Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn. Het oude samen met iets nieuws. Niet voor altijd, maar een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome."

Première Kane-docu markeert 'begin van een ontzettende viering'

01:00
De
Lees ook:
De BLVD Podcast #40: radiostilte bij Marco Borsato en opvallende rolverdeling bij Kane

Kane ging in 2014 uit elkaar. Begin deze week kondigden de bandleden op de première van hun Videolanddocumentaire aan een comeback te maken. Er is ook een nieuw nummer, getiteld 'What Are you Waiting For?', uitgekomen.