Ga naar de inhoud
Entertainment

Lucy Woesthoff bang om afgewezen te worden: 'Hier is mijn bekentenis'

Lucy Woesthoff Beeld © ANP

Hoewel het voor haar bijna honderdduizend volgers op Instagram lijkt alsof Lucy Woesthoff zich moeiteloos door het medialandschap beweegt met een eigen boek en de interviews die ze geeft, is niets minder waar. Dat laat de schrijfster donderdag weten via Instagram. 'De realiteit is dat ik vaak worstel met de angst om afgewezen te worden', deelt ze naar aanleiding van de Videoland-documentaire 'KANE - A Story Recorded', waarin zij ook verschijnt.

"De realiteit is dat ik vaak worstel met de angst om afgewezen te worden. Om niet goed genoeg te zijn"

In de Videoland-documentaire geven Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen voor het eerst tekst en uitleg over waarom ze negen jaar geleden besluiten een punt achter Kane te zetten. Dit gaat gepaard met nooit eerder vertoonde privé-opnames en ook Lucy komt uitvoerig aan het woord. Over de rise and fall van Kane, maar ook over het leven van haar en Dinand na het overlijden van Dinands eerdere vrouw Guusje Nederhorst.

Première Kane-docu markeert 'begin van een ontzettende viering'

01:00
Lucy
Lees ook:
Lucy Woesthoff in eerste instantie juist verdrietig van emigratie naar Ibiza

Iedereen die de docu heeft gezien bedankt Lucy nu voor hun steun. 'Hoezeer ik er ook aan werk om niet beïnvloed te worden door kritiek of lof, wil ik je laten weten dat ik het waardeer. Zeker omdat ik het meestal zo spannend vind om mezelf te laten zien. En geloof me, deze documentaire was er een heel goed voorbeeld van', schrijft ze aan haar volgers.

Volgens de schrijfster lijkt het misschien alsof het allemaal 'zo moeiteloos gaat', maar volgens haar zit het zo niet. Ze vervolgt: 'De realiteit is dat ik vaak worstel met de angst om afgewezen te worden. Om niet goed genoeg te zijn. En misschien is dit, ongeacht wie je bent, herkenbaar?'

Dinand
Lees ook:
Dinand en Lucy Woesthoff 14 jaar geleden verloofd: 'Beste beslissing ooit'

Lucy gelooft dat we onder de oppervlakte allemaal geliefd, gezien en gewaardeerd willen worden om wie we zijn. En dat je zorgen maken over wat anderen van je denken niet nuttig of relevant is in het grotere geheel, maar wel heel menselijk. 'Ik geloof dat de wereld een vriendelijkere, zachtere plek zou zijn als we dit meer in elkaar zouden zien. Dus hier is mijn bekentenis! Doe ermee wat je wilt', sluit ze af.

Kane
Lees ook:
Kane brengt nieuw nummer uit en tekent bij 'warme nest' Sony Music