Ga naar de inhoud
Entertainment

Komt Prince uit Hunted je bekend voor? Hier ken je 'm van

Beeld © NPO3/screenshot Hunted - 27 september 2023

Heeft Prince, die in 'Hunted' samen met zijn zoon Jesse uit de handen probeert te blijven van de hunters, voor jou een bekend gezicht? En vraag je je af waar je hem van kent? Wij hebben het verlossende antwoord. Hij deed namelijk al eens eerder mee aan meerdere tv-programma's: 'Wie is de Mol' en 'Expeditie Robinson'.

"We gaan morgen wat meer risico's nemen"

Prince is niet vies van reality programma's. Op 26-jarige leeftijd doet hij namelijk mee aan Wie is de Mol? 2003 in Portugal. In aflevering 7 valt de toen onderwijzer af. Daarna neemt hij deel aan Expeditie Robinson 2008. In de vijfde aflevering vertelt hij hoe tactisch hij vanaf Schiphol al bezig was. Helaas voor Prince wordt hij in aflevering 6 weggestemd. Ook op social mediakanaal X lijken Hunted-kijkers hem te herkennen:

Hunted
Lees ook:
Hunted VIPS-winnaars Sandra en Sylvana zijn alle helpers dankbaar

In Hunted proberen de voortvluchtige vader en zoon tijdens de zenuwslopende klopjacht uiteindelijk een vooraf bepaalde eindbestemming te bereiken zonder gevangen genomen te worden. Prince is directeur onderwijs adviesbureau en Jesse student internationale betrekkingen. Samen steken ze de koppen bij elkaar en mogen ze geen gebruikmaken van mobiele telefoons of andere communicatiemiddelen. Dit is vooral belangrijk om niet opgespoord te kunnen worden. Ze maken alleen gebruik van hun eigen vaardigheden, kennis, contacten en een Cryptex puzzel om te kunnen ontsnappen.

Overwinning
Lees ook:
Overwinning Hunted VIPS dichtbij: 'Daarvoor doe je het'

Uiteindelijk hebben ze het goed voor elkaar. Ze zijn naar Overberg gebracht en slapen een nacht in een tuinhuisje. Wat ze met de Cryptex moeten doen, is nog een groot vraagteken. "Voor morgen moeten we nog even stappen maken met die Cryptex", stelt Jesse voor. "We gaan even wat mensen bellen." "Ja", zegt vader Prince. "Dus we gaan morgen wat meer risico's nemen".  

Hunted is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3 en kun je hier terugkijken.