Ga naar de inhoud
Entertainment

Taylor Swift gewaarschuwd voor nieuwe vlam: 'Eens bedrieger, altijd bedrieger'

Taylor Swift Beeld © ANP

Taylor Swift (33) vormt volgens de geruchtenmolen een setje met American football-speler Travis Kelce (33). Maar Tay-Tay, wees gewaarschuwd: volgens Travis' ex is hij niets meer dan een vieze vuile vreemdganger.

"Ik ben ervan overtuigd dat ze weet wie er echt voor haar is en wie haar alleen maar wil gebruiken" 

Taylor wordt al een tijdje gelinkt aan de sporter. Dit weekend moedigt ze hem nog aan tijdens een wedstrijd. Maar als het aan zijn ex-liefje Maya Benberry ligt, moet Taylor heel erg uitkijken met Travis. "Taylor lijkt me een heel leuk meisje met een heel mooie ziel, dus ik wens haar veel succes. Maar als meisje tot meisje moet ik haar adviseren om slim te zijn", zegt Maya tegen de Daily Mail

Taylor
Lees ook:
Taylor Swift voedt geruchten over romance met Americanfootballspeler

Maya had acht maanden een relatie met Travis. Toen het uitging, kreeg hij een relatie met YouTuber Kayla Nicole. Volgens Maya speelde er al wat tijdens hun relatie. "De tijd zal het leren, maar zoals het gezegde luidt: eens een bedrieger, altijd een bedrieger", waarschuwt Maya Taylor nu. 

Americanfootballspeler
Lees ook:
Americanfootballspeler wuift dating-geruchten Taylor Swift lachend weg

Maya verwacht van Taylor dat ze snel door zal hebben hoe Travis echt in elkaar steekt. "Ik ben ervan overtuigd dat ze weet wie er echt voor haar is en wie haar alleen maar wil gebruiken." 

Taylors datingleven is een veelbesproken onderwerp. Eerder dit jaar werd ze gelinkt aan Formule 1-coureur Fernando Alonso. In de video hieronder zie je daar meer over. 

F1-coureur Fernando Alonso voedt geruchten over daten met Taylor Swift

02:51