Ga naar de inhoud
Entertainment

Vermoeidheid Marieke Elsinga verpest date: 'Binnen een minuut vertrokken'

Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga (37) is moeder en heeft een drukke baan, waardoor een date met haar liefje ver van tevoren gepland dient te worden. Maar als het dan eenmaal zover is, gooit de vermoeidheid roet in het eten. Dat vertelt Marieke in haar radio-ochtendshow op Qmusic.

"We sliepen ook nog eens in een leuk hotelletje"

Marieke en haar vriend Sander hebben afgelopen vrijdag date night. Hun zoon Jip slaapt bij opa en oma, zij gaan vervolgens uiteten. "Wij hadden daar zin in. We waren dan ook op ons paasbest gekleed. Wij zaten daar aan tafel en het was echt genieten", vertelt Marieke. Dan gaat het helemaal mis. "Ik was zo ongelooflijk moe. Het is niet normaal. Na een week werken en een gezin ben ik op vrijdagavond helemaal niks meer waard." 

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga maakt meer tijd voor sport: 'Echt leuk'

Van die vermoeidheid wordt Marieke ook nog bloedchagrijnig. "Je komt op een gegeven moment ook nog in het hoekje waarin je bijna ruzie hebt met je partner. Vanwege de vermoeidheid. Dan ga ik op een bepaalde manier ook altijd iets zoeken waar we een beetje op kunnen wedijveren", bekent de radio-dj.

Marieke heeft een intieme nacht op de planning staan, maar dat gaat niet door omdat ze in slaap valt. "We sliepen ook nog eens in een leuk hotelletje. Van tevoren denk je: we komen in het hotelletje. Ik heb mooie lingerie aan. Hebben we nog even een lekker toetje op de hotelkamer. Dat is gewoon... ik ben altijd binnen een minuut vertrokken."

Ze sluit af dat ze in het vervolg liever een date heeft op zaterdagochtend.

Zoon
Lees ook:
Zoon Marieke Elsinga nu net zo lang uit als in buik: 'Het is heerlijk'

Binnenkort is Marieke te zien met een nieuw televisieprogramma. Je ziet er meer over in onderstaande video. 

Marieke Elsinga presenteert nieuw programma The Jump: 'Vallen is niet zo eng'

02:03