Ga naar de inhoud
Entertainment

Tijl Beckand reageert op kritiek presentatiewerk

Tijl Beckand Beeld © ANP

Tijl Beckand vindt het belangrijk dat de televisieprogramma's die hij maakt niet 'middle of the road' zijn. En dat hij dan soms de kritiek krijgt dat mensen hem niet uit kunnen staan als presentator, dat neemt Tijl dan maar voor lief. Dat vertelt de 49-jarige presentator in gesprek met 'Veronica Superguide'.

"Als je hoog van de toren blaast, weet je dat er kritiek komt"

"Ik heb liever dat één groep het supertof vindt en de andere het helemaal niks, dan dat er heel veel mensen kijken, maar het ook zo weer vergeten", aldus Tijl. Dat AD-columniste Angela de Jong hem 'een niet-grappige presentator met een bord voor zijn kop' heeft genoemd, vindt hij 'niet eens heel negatief'. "Al kan ik er verder ook weinig mee", zegt hij daarover.

"Zonder gekheid: als je hoog van de toren blaast, weet je dat er kritiek komt", gaat de presentator door. "Ik zou het tof vinden als zij alles wat ik maak goed vond, maar ik begrijp heel goed dat zij me net als veel anderen niet zo leuk vindt. Alleen heeft zij een column."

Tijl
Lees ook:
Tijl Beckand verklapt details over seizoen De Verraders met onbekenden

Binnenkort is Tijl weer te zien op RTL 4 met de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Na acht seizoenen in Nederland en twee seizoenen die opgenomen zijn in het buitenland denkt hij nog lang niet aan stoppen. "Ik kom op zó veel toffe plekken, joh. Ze hoeven voorlopig niet op zoek naar een opvolger."

Tijl Beckand domineert de tv-wereld: ‘Zolang mijn kinderen niet moe van mij worden’

01:41
Britt
Lees ook:
Britt Dekker opent vuur op Angela de Jong: 'Waarom haat jij mij?'