Ga naar de inhoud
Entertainment

Dries Roelvink vastberaden om Dave over verslaving heen te krijgen

Dries en Dave Roelvink Beeld © ANP

Dries Roelvink (64) heeft op Instagram gereageerd op zijn interview met tijdschrift 'Privé' waarin hij vertelt dat zijn zoon Dave (29) weer in een afkickkliniek zit. 'Ieder huisje heeft z'n kruisje zei mijn moeder vaak', schrijft Dries bij een foto van het artikel.

"Ook bij ons is het niet alleen allemaal rozengeur en maneschijn vrienden"

'Ook bij ons is het niet alleen allemaal rozengeur en maneschijn vrienden. Wij houden heel veel van Dave en we gaan hem er weer bovenop krijgen', besluit hij.

Dave
Lees ook:
Dave Roelvink terug in afkickkliniek in Zuid-Afrika: 'Zijn eigen keus'

Dave zit sinds drie weken weer in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, zo vertelde Dries in het artikel dat zondagavond verscheen. Zo'n drie jaar geleden worstelde Dave ook al met een drank- en drugsverslaving. Daarna richtte hij samen met onder anderen Najib Amhali, die ook kampte met verslavingen, een afkickkliniek op in Abcoude.

In de reacties op het Instagrambericht van Dries kunnen hij en zijn zoon Dave op veel steun rekenen. 'Heel veel liefs schat', schrijft Shirma Rouse. Connie Witteman wenst de familie Roelvink veel sterkte. 'Hoe hoger de golven, hoe dieper de dalen', schrijft ze.

Dave Roelvink wil zoontje in toekomst geen drugs en alcohol verbieden: 'Eigen grenzen leren kennen'

01:20
Familie
Lees ook:
Familie emotioneel door terugval Dave Roelvink: 'Flashbacks naar nare periode'