Ga naar de inhoud
Entertainment

Zoon Humberto Tan was blij met stop RTL Late Night

Gezin Humberto Tan Beeld © ANP

De zoon van Humberto Tan (57) was er stiekem blij mee dat zijn vader in 2018 moest stoppen met de dagelijkse talkshow 'RTL Late Night'. Dat bekent de presentator in de podcast 'RealTalks' van FunX-dj Fernando Halman (42). De nieuwe aflevering verscheen maandag online.

"Hij dacht mooi: wat kan mij dat programma nou schelen"

Humberto vertelt hoe droevig hij was na de laatste uitzending. RTL haalde hem van het programma vanwege de tegenvallende kijkcijfers. "Ik ging naar huis, ik was verdrietig, het was heel heftig", vertelt Humberto. "Maar toen ik het tegen hem zei, zei hij: yes! Hij dacht mooi: wat kan mij dat programma nou schelen, nu ben jij er tenminste weer 's avonds."

Humberto
Lees ook:
Humberto Tan nog steeds close met ex: 'Partners in het leven'

Humberto deed ook in die tijd wel zijn best om thuis te eten. "Ik was meestal tot 20.00 uur thuis", stelt hij. "Maar ik had natuurlijk via de app en de telefoon wel veel contact met de redacteuren." Humberto moest de avond van de laatste uitzending van RTL Late Night huilen, bekent hij in de podcast. "Maar dat was vooral omdat ik me realiseerde dat het het einde betekende van het werk voor heel veel collega's achter de camera."

Humberto
Lees ook:
Humberto Tan vindt vrouw erbij in talkshow-poule RTL verstandig: 'Is gezonder'

Inmiddels maakt Humberto deel uit van de vaste latenight-poule van RTL, samen met Beau van Erven Dorens en Renze Klamer.

Humberto Tan en ex gaan na breuk nog altijd 'heel goed met elkaar'

02:26