Ga naar de inhoud
Entertainment

BN'ers reageren op overlijden Dertigers-acteur Reiky de Valk: 'Mijn hart breekt'

Reiky de Valk Beeld © Instagram @reikyrich

Diverse bekende Nederlanders hebben geschokt gereageerd op het overlijden van Reiky de Valk. Maandag werd bekend dat de 23-jarige acteur, die onder meer meespeelde in de BNNVARA-dramaserie 'Dertigers', is overleden.

"Ik kan niet geloven wat ik lees. Zoveel talent en ogenschijnlijk levenslustig"

'Ik kan het niet geloven. Wat een schok. Wat een gemis. Alle sterkte aan zijn familie en vrienden', schrijft actrice Georgina Verbaan in een reactie op Instagram. 'Wat schrik ik hiervan... Rust zacht lieve Reiky', deelt acteur Jim Bakkum.

Dertigers-acteur
Lees ook:
Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Voor regisseur Antoinette Beumer komt het overlijden van Reiky ook als een schok. 'Ik kan niet geloven wat ik lees. Zoveel talent en ogenschijnlijk levenslustig. Ach jochie toch…..mijn hart breekt.' Giorgio Hokstam, dj bij 100% NL, deelt onder het bericht een emoji van een huilend gezichtje.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Hitserie
Lees ook:
Hitserie Dertigers stopt na vier seizoenen

De familie van Reiky deelde maandag op Instagram een bericht waarin het overlijden van de acteur bekendgemaakt werd. 'Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede.'

Hitserie
Lees ook:
Hitserie Dertigers krijgt kerstspecial met 'grote verrassingen'

Naast Dertigers was Reiky onder meer te zien in series als Oogappels, Hockeyvaders en Modern Love Amsterdam. Ook speelde hij de hoofdrol in de videoclip van De Diepte, het nummer waarmee S10 Nederland vorig jaar op het Eurovisiesongfestival vertegenwoordigde.