Ga naar de inhoud
Entertainment

Dubbelganger Bella Hadid fopt iedereen tijdens Milaan Fashion Week

Beeld © Getty Images

Als supermodel Bella Hadid (26) deze week na een lange afwezigheid haar comeback maakt op de catwalk, gaat het publiek uit hun dak. Iedereen is dolblij om te zien dat het model na heftige gezondheidsproblemen weer terug is van weggeweest. Er is alleen één klein probleem, zo blijkt later. Het gaat namelijk helemaal niet om Bella Hadid, maar om model Dalton Dubois (24).

"Wij herkennen die iconische jukbeenderen uit duizenden"

Niet alleen het publiek maar ook de bladen trappen er volledig in. 'Wij herkennen die iconische jukbeenderen uit duizenden', zo schrijft Cosmopolitan bijvoorbeeld. Ook Grazia is ervan overtuigd dat Bella terug is, maar al snel blijkt dat iedereen er volledig naast zit. Vogue legt uit dat model Dalton de dubbelganger is van Bella. 

Zus
Lees ook:
Zus van Gigi en Bella Hadid maakt haar debuut op de catwalk

Dalton maakt vorig jaar haar debuut op Fashion Week bij een show van Burberry, waar Bella destijds ook in mee loopt. Het lijkt er sterk op dat Diesel een stunt heeft willen maken door voor iemand te gaan die sprekend op het model lijkt. 

Bella
Lees ook:
Bella Hadid 'eindelijk gezond' na ruim tien jaar kwakkelen met diverse aandoeningen

Gelukkig kan Dalton er zelf wel de lol van in zien. "Ik kon alleen maar lachen", zo schrijft ze op Instagram. Ze bedankt in haar post ook creatief directeur Glenn Martens 'voor het mezelf sexy laten voelen en het vertrouwen om je show af te sluiten.'

'Bella
Lees ook:
'Bella Hadid en Marc Kalman al maanden uit elkaar'

Het lijkt er op dat Bella voorlopig nog steeds rust houdt. Het model neemt afgelopen april noodgedwongen gas terug als ze intensieve behandelingen moet ondergaan voor lyme, een infectieziekte die je oploopt door de beet van een teek die besmet is met de Borrelia-bacterie.