Ga naar de inhoud
Entertainment

Walter van B&B Vol Liefde neemt pauze: 'Afgelopen tijd was poppenkast'

Oplettende 'B&B Vol Liefde'-fans is het misschien al opgevallen, maar Walter is plotseling van Instagram verdwenen. Waar de excentrieke B&B-eigenaar eerder nog volop actief is op sociale media, is hij nu plotseling van de aardbodem verdwenen. Aan RTL Boulevard vertelt hij de reden achter zijn Instagram-pauze.

"Ik ben hierheen verhuisd voor echte langdurige rust en natuur"

Als Walter voor het eerst in B&B Vol Liefde verschijnt, is hij van de één op andere dag een bekende Nederlander. Hij weet met zijn gedrag de nodige aandacht te trekken, zo gaat hij op de tweede dag al uit de kleren met zijn dates, swingt hij er lustig op los tijdens tantra danssessies en schreeuwt hij de longen uit zijn lijf vanaf een toren. Er worden de nodige persiflages van hem gemaakt en hij is het onderwerp van gesprek in interview met andere kandidaten. 

Claudia
Lees ook:
Claudia uit B&B Vol Liefde had meteen een klik met vriendin Walter

Al die aandacht blijkt hem niet in de koude kleren te zijn gaan zitten. Als verslaggever Aran Bade hem vraagt waarom hij niet meer op Instagram zit, geeft hij aan dat hij even gas terugneemt. "Ik ben hierheen verhuisd voor echte langdurige rust en natuur", zo legt hij uit. "Ik ben dat een beetje kwijtgeraakt door de hele poppenkast van de afgelopen maanden. Nu weer terug van weggeweest en voor onbepaalde tijd offline. Even geen (social) media."

Hoe gaat het nu een tijdje later met alle B&B Vol Liefde-kandidaten? 

Leendert geeft duidelijkheid over relatie met Alexandra

02:52