Ga naar de inhoud
Entertainment

Mehrnaz van Samen Uit, Samen Thuis? vraagt Niek op bijzondere plek verkering

Mehrnaz en Niek Beeld © RTL

In de laatste aflevering van ‘Samen uit, Samen Thuis?’ eindigt de droomreis voor Eric, Robin, Mehrnaz, Bart en hun dates. Heeft Cupido raak weten te schieten? Tussen Mehrnaz en Niek lijkt er in ieder geval iets moois op te bloeien.

“Dat was precies de goede kus, op het juiste moment, op de juiste plek"

In IJsland zijn Mehrnaz en Niek voor het eerst alleen na het veel besproken vertrek van Rob. Tijdens het eten van een pasta biecht Mehrnaz op dat ze veel meer rust ervaart nu dat Rob weg is. Maar een rustige dag zit er niet in voor de tortelduifjes, want de noorderlicht-app van Mehrnaz geeft aan dat ze het bijzondere fenomeen nú zouden kunnen zien. In de armen van Niek kijken de twee samen naar het noorderlicht. Om het romantische moment compleet te maken geven ze elkaar een zoen. “Dat was precies de goede kus, op het juiste moment, op de juiste plek", legt Mehrnaz met een verliefde blik uit. Ook voor Niek was het een fijne kus: “Voor mij is de kus veel mooier dan het noorderlicht.”

De volgende ochtend heeft Mehrnaz iets bijzonders georganiseerd voor haar date. Mehrnaz is namelijk fotomodel en dus gaan de twee een fotoshoot doen. Niek raadt al meteen dat het niet zomaar een shoot wordt, maar een fotoshoot in IJslandse klederdracht. “Ik ben weleens in Volendam geweest, dus erger kan het niet worden", zegt Niek optimistisch. Hand in hand lopen ze door de tuin, terwijl een fotograaf wat kiekjes van hen maakt.

Mehrnaz
Lees ook:
Mehrnaz gooit zichzelf letterlijk het het diepe

Mehrnaz heeft in haar hoofd een heel draaiboek over hoe de foto’s moeten worden, dus stuurt ze Niek aan hoe hij moet poseren. Niek lijkt dit echter totaal niet erg te vinden. “Tijdens de fotoshoot is ze in haar element, ze straalt ook. Ze vindt het gewoon helemaal geweldig en ik mag daar deel van zijn”, vertelt hij trots voor de camera's. 

Voor het avondeten wil Niek graag het stokje van reisleider overnemen en dus neemt hij Mehrnaz mee naar een traditioneel vikingrestaurant. Mehrnaz heeft de hele dag kunnen nadenken over hun opbloeiende romance en legt tijdens het etentje al de twijfels die ze heeft op tafel. Ze legt uit wat voor sterke vrouw zij is en hoe intimiderend dat over kan komen op mannen. “Ik hoef geen ja-knikker, dat past niet bij mij”, geeft Niek als antwoord op haar twijfels. Hij zoekt geen vrouw die zijn onderbroeken opvouwt. Het perfecte antwoord volgens Mehrnaz: “Hij kijkt me nog verliefd aan ook, echt héérlijk. Dit is gewoon het complete plaatje, dit is mijn droomreis.”

Moeder
Lees ook:
Moeder Enzo Knol zoent in Samen Uit, Samen Thuis: 'Moest gewoon gebeuren'

Mehrnaz wil aan het einde van haar liefdestrip Niek vertellen hoe zij zich voelt. Met de waterval op de achtergrond legt Mehrnaz aan Niek uit dat ze alleen naar de laatste accommodatie met hem wil als haar gevoelens wederzijds zijn. Ze vraagt hem of hij het ziet zitten om na de reis óók leuke dingen met haar te blijven doen en vraagt hem daarom: “Wil je verkering met mij?” Met een glimlach van oor tot oor zegt Niek volmondig 'ja'. “Je hebt ook gelijk, we leven al een paar dagen in een sprookje. We vinden elkaar gewoon hartstikke leuk, dus ik ga heel graag met je mee naar de laatste accommodatie”, vult Niek aan. De twee omhelzen elkaar en Mehrnaz sluit af: “Ik heb nu mijn eigen viking!”

Of Mehrnaz en Niek en de andere koppels nog samen zijn, dat zie je in de video hieronder. 

Hoe gaat het nu met kandidaten Samen Uit, Samen Thuis?

09:11