Ga naar de inhoud
Entertainment

Zayn Malik deelt zeldzame kiekjes van jarige dochter

Beeld © Getty Images

Zayn Malik (30) deelt op Instagram zeldzame foto's van zijn dochter Khai. De zanger geniet na van het verjaardagsfeestje van zijn kleine spruit.

"Bedankt voor alle liefde die je in mijn leven brengt"

'Gelukkige verjaardag mijn alles', begint Zayn, die met Gigi Hadid co-ouderschap heeft over Khai, zijn bericht onder de polaroidfoto's van de gelegenheid. 'Je bent de meest geweldige ziel die ik ooit heb gekend. Elke dag met jou is een zegen die ik meer dan woorden koester. 3 jaar alweer!! Waar is de tijd gebleven?'

Gigi
Lees ook:
Gigi Hadid geeft inkijkje in co-ouderschap met Zayn Malik

Het voormalige One Direction-lid heeft alles uit de kast gehaald voor de derde verjaardag van Khai en haar verrast met niet één, maar twee taarten van Carlos' Bakery, bekend van de realityserie Cake Boss, schrijft E! News. Op de polaroids is te zien dat het een taart in Skittles-thema betreft, met kleurrijke lagen. Daarnaast is een gestapelde taart met de personages uit de Disney-film Frozen te zien. Op een van de foto's houdt Zayn zijn dochter vast terwijl ze de kaarsjes uitblaast.

'Mijn prachtige kleine meid, ik zou niet zonder je kunnen leven. Bedankt voor alle liefde die je in mijn leven brengt', eindigt de zanger zijn bericht.

Zayn
Lees ook:
Zayn Malik doorbreekt stilzwijgen over 'duwen' Yolanda Hadid

Ook moeder Gigi Hadid laat de verjaardag van hun dochter niet stilletjes voorbijgaan. 'We hebben deze week onze DRIEJARIGE gevierd', schrijft ze onder een reeks foto's van haar dochter door de jaren heen. 'En ik voel me zo vereerd om haar mama te mogen zijn, om het leven door haar te mogen zien!!!!'

Zayn
Lees ook:
Zayn Malik brengt voor eerst in twee jaar nieuwe muziek uit

'Zayn Malik al maanden onhandelbaar en aan de drugs'

05:34