Ga naar de inhoud
Entertainment

Leendert van B&B Vol Liefde duikt op bij andere kandidaat

Leendert uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Met zijn logees is het helaas niets geworden. Gelukkig zit Leendert uit 'B&B Vol Liefde' niet vol verdriet aan zijn piano gekluisterd: hij duikt nu op bij een andere kandidaat van het programma. Niet bij een van de B&B-houders, maar een van de (spraakmakendste) logees.

"Ineens was daar Leendert"

Leendert deelt op zijn Instagram dat hij een weekje in Spanje is. Op het menu staan sangria én een bezoekje aan Alexandra. Je weet wel, de vrouw die al sneren uitdelend uit de B&B van Walter is vertrokken. Leendert schrijft bij de foto: 'Hele leuke ontmoeting in Moraira, Spanje!' En ook Alexandra deelt het kiekje. 'Ineens was daar Leendert', aldus de balanscoach. Ze spreekt van een 'supergezellige avond'.

Suus
Zie ook:
Suus had werken in Debbie's B&B anders ingeschat: 'Keihard werken'

Alexandra's verblijf bij Walter deze zomer blijkt al snel weinig vruchtbaar te zijn. Na de venijnige opmerkingen bij haar exit, spreekt ze in de reünie van een heksenketel en een poppenkast in Walters speelparadijs. Op de foto die Leendert deelt van zijn bezoekje aan Alexandra ziet het er in ieder geval een stuk gezelliger uit als in de B&B van Walter.

Vrouwen
Zie ook:
Vrouwen melden zich massaal bij Martijn na B&B Vol Liefde: 'Telefoon staat roodgloeiend'

Twee andere B&B-sterren, Debbie en Suus, zijn gisteren door Aran Bade verrast in Spanje. B&B Vol Liefde is namelijk genomineerd voor De Gouden Televizier-Ring. Hun hysterische reactie zie je in onderstaande video. Tip: zet het volume van de video iets zachter.

B&B Vol Liefde genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring

05:47