Ga naar de inhoud
Entertainment

Grote afwezige duikt weer op in GTST: 'Ik weet niet wat me bezielde'

Thijs Boermans en Sophie Bouquet in GTST Beeld © RTL

Na de zomercliffhanger startte 'Goede Tijden, Slechte Tijden' met een grote afwezige in Meerdijk. Waar was Margriet (Elisa van Riessen), de ex van Henk (Johnny Kraaijkamp junior) en moeder van Jonathan (Thijs Boermans), na de kettingbotsing die zij veroorzaakte? Kijkers zagen de actrice donderdagavond voor het eerst weer haar opwachting maken.

"Het is mijn schuld"

Margriet maakte begin dit jaar haar entree in Meerdijk, als moeder van Henks buitenechtelijke zoon. De twee waren vroeger buren van elkaar en hadden een affaire, waar dus per ongeluk een baby uit voort kwam. Margriet verloor onlangs haar man. En op de bruiloft van Laura (Jette van der Meij) en Henk knapte er waarschijnlijk iets in haar. Ze wist stiekem in de auto van het bruidspaar te klimmen en trok aan de handrem tijdens het rijden, wat de kettingbotsing veroorzaakte. Met alle gevolgen van dien: Stefano (Bas Muijs) raakte deels verlamd door een dwarslaesie, Demi (Noa Zwan) werd opgenomen in het brandwondencentrum, Henk lag in coma...

GTST-fans
Lees ook:
GTST-fans gaan los over vreemdganger Julian: 'Wat doet hij?'

Al die tijd was Margriet spoorloos. Maar in de nieuwste aflevering van GTST verscheen ze weer in beeld, toen Merel (Sophie Bouquet) en haar zoon Thijs haar wisten op te sporen en confronteren. "Het is mijn schuld", mompelt de zichtbaar verwarde vrouw. "Ik weet niet wat me bezielde." 

Actrice Elisa van Riessen staat niet op de nieuwe castfoto, dus het lijkt erop dat ze geen vaste rol in de serie krijgt. Betekent dit dat Margriet achter slot en grendel verdwijnt voor haar aandeel in het ernstige auto-ongeluk?

Omstreden
Lees ook:
Omstreden studentenontgroening in GTST: 'Echt niet normaal'

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zijn bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Johnny Kraaijkamp junior stelde kijkers onlangs gerust met de volgende mededeling over zijn personage Henk: 

Johnny Kraaijkamp blijft in GTST: 'Zolang ze me kunnen betalen'

02:19
Bron: RTL Boulevard
Meer over