Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze programma's maken kans op de Gouden Televizier-Ring

B&B Vol Liefde, De Oranjezomer en Oogappels Beeld © Videoland/ANP/BNNVARA

Het is eindelijk zover: de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring zijn bekend. Deze drie programma's hebben de meeste stemmen gekregen en maken op 12 oktober kans op die felbegeerde publieksprijs.

B&B Vol Liefde

Hoe kan het ook anders? De datingshow B&B Vol Liefde weet deze zomer vele kijkers te vermaken met de liefdesperikelen van Debbie, Bram, Petri, Walter, Marian, Leendert, Martijn en Joy. Van 'spiruwaliteit' tot een verknipte laurierboom. En niet alleen tijdens, maar ook ná de aflevering van B&B Vol Liefde blijft het programma veelbesproken door de liefdesperikelen van de B&B-eigenaren. Niet voor niets dus maakt het programma kans op de Gouden Televizier-Ring. 

B&B Vol Liefde genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring

05:47
Bram
Lees ook:
Bram van B&B Vol Liefde bevestigt relatie: maak kennis met zijn nieuwe vriendin

De Oranjezomer

Ook De Oranjezomer maakte afgelopen zomer furore. Het is de vervanger van grote broer Vandaag Inside en ruim een maand lang de enige talkshow op Nederlandse televisie. Terwijl Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee van hun welverdiende vakantie genieten, komt Hélène Hendriks - die overigens ook genomineerd is in de categorie presentator - met een luchtige talkshow op SBS. Met haar gasten maakt ze elke dag een spraakmakend programma dat veel kijkers heeft vermaakt en geïnformeerd. 

Dubbel feest voor Hélène Hendriks: De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

04:22
Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks heeft goed nieuws over De Oranjezomer: 'Komt volgend jaar terug'

Oogappels 

Het nieuwe seizoen van Oogappels is net van start gegaan en de dramaserie heeft meteen iets te vieren met de nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. In de serie volgen we gezinnen met pubers die elk hun eigen problemen hebben. Oogappels weet de kijker te raken met herkenbare gebeurtenissen uit het leven van ieder mens. 

De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. 

Hitserie Oogappels bekroond met nominatie Gouden Televizier-Ring

03:52
Oogappels
Lees ook:
Oogappels krijgt ook een zesde seizoen: 'Willen allemaal dat het nog even doorgaat'