Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvester Stallone ziet zichzelf als 'laatste dino van de actiehelden'

Sylvester Stallone Beeld © ANP

Sylvester Stallone (77) beschouwt zichzelf als 'de laatste dinosaurus' van de actiehelden uit de jaren tachtig. Op de wereldpremière in Toronto van zijn aankomende biografische documentaire 'Sly' zei de filmster dat hij het onbegrijpelijk vindt dat hij na al die jaren nog actief is in Hollywood.

"De levensduur van deze carrière is verbluffend"

"Hier kun je niet op voorbereid zijn. De levensduur van deze carrière is verbluffend", zei Sylvester voor de camera van Entertainment Tonight Canada. "Het is gewoon verbijsterend, want ik weet niet hoelang je nog kunt wachten. De maatschappij verandert, het verloop in de bioscoop is sneller. Een lang leven daarin kan dus als een zeldzaamheid gezien worden."

Sylvester
Lees ook:
Sylvester Stallone en de Paus 'sparren' in het Vaticaan

"Ik beschouw mezelf als de laatste dinosaurus, als je begrijpt wat ik bedoel. En daar ben ik heel trots op", vervolgde de Rocky-ster. "Het is ongelofelijk. Ik bedoel, het is bijna vijftig jaar geleden... Ik beschouw het dus niet als vanzelfsprekend, maar ik wil de tijd die nog over is heel graag doorbrengen met mijn dierbaren."

Gezin
Lees ook:
Gezin van Sylvester Stallone gevolgd voor realityserie

Eind september verschijnt er weer een nieuwe actiefilm met Sylvester, Expend4bles, het vierde deel in zijn Expendables-reeks. Naast hem is daarin ook Dolph Lundrgren te zien, een andere actieheld uit de jaren tachtig. In andere delen waren ook sterren als Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger te zien. Bruce acteert vanwege gezondheidsredenen niet meer.

Sylvester Stallone kruipt in de huid van een maffiabaas voor zijn nieuwe filmrol

01:54