Ga naar de inhoud
Entertainment

Ariana Grande openhartig: 'Had heel veel lipfillers en botox'

Ariana Grande Beeld © ANP

Ariana Grande (30) had 'een heleboel lipfillers' toen ze jonger was. Dat vertelt de zangeres emotioneel in een video over huidverzorgings- en make-uproutines op de YouTube-pagina van 'Vogue'.

"Ik wilde me verstoppen"

"Ik had heel veel lipfillers door de jaren heen en botox", vertelt ze wanneer ze haar lippen verzorgt. "Ik ben in 2018 gestopt, omdat ik het gewoon te veel vond. Ik wilde me verstoppen." Tijdens het vertellen over haar cosmetische ingrepen, werd ze emotioneel. "Lange tijd ging schoonheid voor mij over verbergen en nu heb ik het gevoel dat dat misschien niet meer zo is sinds ik gestopt ben met fillers en botox."

Ariana
Lees ook:
Ariana Grande en Demi Lovato breken met manager Scooter Braun

Haar relatie tot schoonheid is 'zo veranderd' in de loop der tijd. "Als je op jonge leeftijd aan zoveel meningen wordt blootgesteld, en vooral als mensen terwijl je jong bent dingen zeggen over je uiterlijk, is het echt moeilijk om te weten wat het waard is om naar te luisteren en wat niet", zegt de zangeres die al op 16-jarige leeftijd beroemd werd.

In de video gaf ze toe dat ze vroeger 'make-up gebruikte als een vermomming' en 'iets om je achter te verstoppen'. "Ik denk dat naarmate ik ouder word, ik er niet meer van hou dat dat de bedoeling erachter is", zegt ze. "Ik zie het nu als zelfexpressie en het accentueren van wat er is. We praten hier over schoonheidsgeheimen. Is het geheim niet dat we ons allemaal op ons best willen voelen en geliefd willen zijn?"

'Nieuwe
Lees ook:
'Nieuwe vriend van Ariana Grande heeft scheiding aangevraagd'

Toch is Ariana er niet op tegen om in de toekomst weer cosmetische ingrepen te laten doen, maar voor nu wil ze haar 'welverdiende huil- en lachrimpels' omarmen. "Veroudering kan zoiets moois zijn. Krijg ik misschien een facelift over tien jaar? Misschien ja, maar dit zijn gewoon gedachten waarvan ik vind dat we ze moeten kunnen bespreken."