Ga naar de inhoud
Entertainment

Ashton Kutcher en Mila Kunis steunden collega Danny Masterson

Ashton Kutcher, Mila Kunis en Danny Masterson Beeld © Getty Images

That '70s Show-acteurs Ashton Kutcher (45) en Mila Kunis (40) hebben vlak voor de veroordeling van oud-collega Danny Masterson (47) hun steun aan hem betuigd. In de brieven, die in handen zijn van journalist Tony Ortega (60), benadrukken de acteurs de hechte vriendschap die ze met hem hebben sinds ze samen in de sitcom hebben gespeeld. De acteur wordt donderdag veroordeeld voor het verkrachten van twee vrouwen.

Ashton omschrijft Danny in zijn brief als een 'buitengewoon eerlijk persoon'. 'Hij heeft niets dan een goede invloed op mij gehad', aldus de acteur. Ook zei hij dat Danny de reden is dat hij nooit in de valkuilen van het 'typische Hollywood-leven vol drugs' is beland. 'Het opgroeien van zijn dochter zonder een aanwezige vader zou op zichzelf al een onrecht zijn', besluit hij zijn brief.

Mila beaamt de beweringen van haar man en voegt eraan toe dat het een 'voorrecht' is geweest om deel uit te maken van het leven van Danny. Ze noemt zijn rol van vader en echtgenoot als 'niets minder dan buitengewoon'.

That
Lees ook:
That '70s Show-acteur Danny Masterson veroordeeld tot 30 jaar celstraf, gaat in hoger beroep

Danny kreeg een straf van dertig jaar tot levenslang opgelegd. Hij gaat in hoger beroep. De 47-jarige acteur zou de vrouwen tussen 2001 en 2003 seksueel misbruikt hebben in zijn huis in Hollywood. De acteur zou met de vermeende verkrachting zijn weggekomen door steun van Scientology, de kerk die hij aanhangt en waarvan zijn vermeende slachtoffers oud-lid zijn.

Waarom
Lees ook:
Waarom Steven Hyde ontbreekt in spin-off That '70s Show