Ga naar de inhoud
Entertainment

B&B Vol Liefde-kijkers willen eigen serie voor Debbie en Paul

Paul en Debbie in B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Als er één liefdeskoppel goed ligt bij de kijkers van 'B&B Vol Liefde', dan praten we natuurlijk over Debbie en Paul. Dat de twee ook na de opnames nog samen blijken te zijn stemt de kijkers van het programma op zijn zachtst gezegd ontzettend blij. Sommigen van hen pleiten zelfs voor een eigen realityserie rondom Debbie en Paul.

"Het geluk spat van dit stel af, een genot om te zien"

In de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde is te zien dat twee van de acht bed and breakfast-eigenaren door het programma de liefde hebben gevonden. Debbie deed dat dus bij Paul en Joy vond de ware in Dani.

Vooral bij de bekendmaking dat publiekslievelingen Debbie en Paul nog samenzijn, smelten de kijkers thuis weg. Op X, voorheen Twitter, regent het dan ook leuke reacties aan het adres van het stel. 'Het geluk spat van dit stel af, een genot om te zien', schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: 'Echt keihard zitten juichen om het feit dat Debbie en Paul nog samenzijn.'

Eindelijk
lees ook:
Eindelijk antwoord: déze B&B Vol Liefde-kandidaten zijn nog steeds samen

Een aantal kijkers vindt Debbie en Paul zó leuk dat ze graag meer van hen willen zien. 'We hebben het jaren moeten doen met de Meilandjes, kunnen we vanaf nu Paul en Debbie een real life soap geven? Wat een lief en leuk stel', schrijft een kijker op X. 'We kunnen deze twee leukerds niet missen! RTL4: Ga je gang', aldus een andere fan.

Zoon
lees ook:
Zoon van Debbie uit B&B Vol Liefde ziet 'spark' tussen moeder en Paul
Debbie
Lees ook:
Debbie uit B&B Vol Liefde overspoeld met boekingen: 'Kan het niet aan'

De laatste maanden verbleef Paul incognito in de bed and breakfast van Debbie. Daar hebben de twee samen een hele eigen manier voor bedacht. Hoe ze dat deden, zie je in de video hieronder.

Paul verbleef incognito in B&B van Debbie

03:41