Ga naar de inhoud
Entertainment

Erica Meiland sneert naar ex-huisvriendin Caroline na nieuws over boek: 'Heeft geld nodig'

Erica Meiland en Caroline van Eeden Beeld © ANP / Instagram @caroline_van_eeden

Ooit waren ze goede vriendin, de familie Meiland en Caroline van Eeden, maar daar is niets meer van over. Nu de voormalig huisvriendin van de Meilandjes bekend heeft gemaakt een boek uit te brengen waarin ze de vuile was over haar ruzie met Martien (61), Erica (59) en de rest buiten hangt, kan Erica het niet laten om tegenover 'Shownieuws' behoorlijk pittig te reageren.

"Caroline is op zoek naar geld dus het verbaast ons niet echt"

De reactie van Erica is kort, maar krachtig. "Caroline is op zoek naar geld dus het verbaast ons niet echt", zegt ze over het nieuws dat in oktober een boek van Caroline verschijnt. En dat zegt alles over de verhouding die de familie nu met Caroline heeft: die is namelijk ijs- en ijskoud.

Aan RTL Boulevard laat Martien weten: "Als ze een boek wil schrijven moet ze dat lekker doen. Het komt ook pas in Oktober uit.  We kunnen nu niet reageren want we hebben nog niks gelezen. Als ze maar de waarheid schrijft, dat is wel belangrijk."

'Verbannen
lees ook:
'Verbannen huisvriendin' Caroline brengt boek uit over de Meilandjes: 'Er is zoveel over mij gezegd'

De titel van het boek van Caroline zegt al veel over wat we kunnen verwachten: 'Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd'. Het boek telt 340 pagina's waarin de voormalig huisvriendin vertelt wat er volgens haar is voorgevallen met de Meilandjes. 'Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen', liet ze woensdagochtend weten in een Instagram-bericht.

Het boek ligt op 2 oktober in de winkel.